Links"Het deed me goed om te ervaren hoe veelzijdig ze is. Lausanne is een verbindende persoon. "

Jan Galesloot, opdrachtgever Mozaïek
“Mensen zijn het gelukkigst als ze samenwerken”, luidt een songtekst van de Amerikaanse folk-zanger Pete Seeger. Hier enkele partners waarmee ik graag samenwerk. Verder ook andere organisaties die ik graag onder uw aandacht breng.

Stichting Ambulance Wens

http://www.ambulancewens.nl
Ik ben graag ambassadeur van deze stichting. Omdat het een fantastisch doel dient: het vervullen van laatste wensen van mensen die niet lang meer zullen leven. En deze stichting, geleid door Kees Veldboer en zijn vrouw Ineke, pakken het Rotterdams aan: no nonsense, alles wordt goed en gratis geregeld met de inzet van vele vrijwilligers. Een initatief om te steunen en te omarmen! Ik schreef voor hen het boek : "Laatste Liefste Wensen" (2012, Lemniscaat). 

The Story Connection

http://www.thestoryconnection.nl

Tijdens één van de eerste verandertrajecten die ik vanuit Remise leidde, maakte ik kennis met Annet Scheringa van The Story Connection en volgde bij haar een training over Storytelling in organisaties. Sindsdien zijn verhalen niet meer weg te denken in mijn aanpak. Verhalen zijn een prachtig instrument om mensen te inspireren, inzicht te krijgen, veranderprocessen te versnellen, visies te verscherpen, teams te verbinden en mensen en organisaties tot hun recht te laten komen. Dat blijkt elke keer weer. Samen met Annet werk ik regelmatig met Storytelling binnen zorgorganisaties, gemeenten, onderwijsinstellingen en bedrijven. Al sinds 2009 werkt ik met veel plezier met Annet Scheringa samen.


VU Coachcafé

http://www.vuconnected.nl/alumni/coachcafe/
De Vrije Universiteit biedt beginners op de arbeidsmarkt de mogelijkheid om gecoacht te worden door Alumni. Ik sta in het coachbestand en coach graag!

EF2

http://www.ef2.nl
EF2 (Veenendaal) is een jong en fris Communicatiebureau. Ik heb met hen onder meer onderwijsmateriaal gemaakt. De filmportretten over het leven van mensen met chronische aandoeningen heeft EF2 krachtig, respectvol, creatief en zelfstandig geproduceerd. Een partner waar ik graag vaker mee optrek! 

Young@Heart

http://www.youngatheartchorus.com/
Hier kun je ook de trailer van de film bekijken. De film is erg inspirerend en vertederend.

Weerschijn

http://www.weerschijn.nl
De vrouw achter Weerschijn, Ineke Koedam, ontmoette ik in de tijd dat ik vrijwilliger was in een hospice. Sindsdien houden we contact en delen we wat ons bezighoudt in werk en ook privé. Ik bewonder haar in de manier waarop zij aandacht en bewustzijn creeert over lastige, belangrijke thema's als sterven en orgaandonatie.

Biografiepraktijk eigen-wijsheid

http://www.eigen-wijsheid.nu
Biografiepraktijk Eigen-Wijsheid begeleidt mensen die hun toekomst na kanker opnieuw willen vormgeven en zich daarbij laten inspireren door de kracht van hun levensverhaal.

ID Designers

http://www.iddesigners.nl
Bo Vrinten van ID Designers heeft de beschrijving van de door mij gewenste uitstraling van deze website perfect vertaald in vormgeving!

Ilja Walraven

http://www.iljawalraven.nl/
Mijn favoriete kunstenaar.