Blog"Streven naar het goede is ontroerender dan het goede zelf"

Bianca Stigter

ZonMWees

dinsdag, 22 juni 2010 - 13:27
Oud-medewerkers van ZonMw hebben zichzelf ZonMwezen genoemd. Dat zegt wel wat, want wezen hebben immers hun ouders verloren. Hoewel dat niet 1 op 1 te vertalen is naar het verliezen van je werkgever, is mijn ervaring dat je werkomgeving wel een 'thuis' kan zijn. Met een klein groepje huidige ZonMw- medewerkers en 'ZonMwezen' organiseren we een jaarlijks terugkomend event om elkaar te blijven ontmoeten en uit te wisselen wat ons bezighoudt. Oud-collega's zijn en blijven vertrouwd.
Plezier maken we door iemand een wezenloze lezing te laten uitspreken waarin de spreker ongeveer 15 onmogelijke zinnen die hij aangereikt krijgt moet verwerken. Bijvoorbeeld: 'Wie een olifant kruist met een mol, krijgt enorme gaten in zijn tuin', of: 'Daar sta je dan, op je strepen', of:  'De herinnering is als een hond; hij gaat liggen waar hij wil'. Niet eenvoudig daar een geheel van te maken!
Dit jaar stonden we op 18 juni op het dakterras van het Groothandelsgebouw. Hoewel te koud voor een buiten-BBQ, hebben we erg van het uitzicht en elkaar genoten!Tags : Ontmoeting, oud-collega's


Er zijn nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Naam
E-mailadres
Bericht
Typ de code links hier in: