Blog"Een schildpad weet meer van de wegen te vertellen dan een haas"

Kahlil Gibran

Gezocht: opdrachtgever voor een droomproject

donderdag, 27 mei 2010 - 17:51
Wie wil met mij een documentaire of theaterstuk maken om ouderen op de kaart te zetten? Ik zou graag laten zien wat in de laatste levensfase nog kan, en waarom 80-plussers een plek verdienen in de samenleving. Na Young at Heart (www.youngatheartchorus.com) was ik helemaal geïnspireerd.


Tags : documentaire, theater, ouderen


2 reacties

Reactie door Gerie Boven op woensdag, 24 november 2010 - 11:41
"Beste Lausanne, wat een fijne organisatie heb je opgezet. Mijn complimenten. En dat nota bene zo goed als bij mij om de hoek te Rotterdam. Ik werk als trainer/coach voor het ROC Mondriaan Contractonderwijs. Ik train/coach voornamelijk Verzorgenden, werkzaam in verpleeg- en verzorgingshuizen. Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw 'droomproject'. Ik kan niet fungeren als opdrachtgever en zou het wel leuk vinden om met je mee te denken. Van oorsprong ben ik dramadocente. Wellicht ben je allang opgestart? Ik hoop op een reactie. Met vriendelijke groet Gerie Boven"

Reactie door Sjef Potters op donderdag, 26 augustus 2010 - 14:53
"Beste Lausanne, zou je me wat meer info kunnen geven over je plannen. Ik ben een beetje nieuwsgierig naar die documentaire. Ik heb een klein videobedrijfje en ben tevens intensief mantelzorger voor mijn schoonmoeder van 84 met Alzheimer. Je site spreekt me aan daarom reageer ik. Op www.pottersvideoproducties.nl kun je wat meer over mij te weten komen. Vriendelijke groet, Sjef Potters"


Laat een reactie achter

Naam
E-mailadres
Bericht
Typ de code links hier in: